Alkusivu > Julkinen hallinto ja maanpuolustus >
 

Eurajoen kunta

Internetsivusto : http://www.eurajoki.fi

Keskimääräinen arviointi:
  (arviointeja: 1) 
(voit lisätä uuden arvioinnin klikkaamalla tähteä)

Kommentit: 0
Nähty: 3838
Vierailuja: 39
Jaa:  Google   Digg    Delicious   Reddit   Facebook   MySpace   Twitter
 
Avainsanat:  Eurajoen kunta, Eurajoki, kunta, kunnat, Olkiluodon voimala, Olkiluoto, asuminen, asumispalvelut, sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, terveyskeskus, tontit, kiinteistöt, vuokra-asunnot, rakennusvalvonta, ravintolat, kahvilat, majoitus, nähtävyydet, museot, kirkot, varhaiskasvatus, esiopetus, perusopetus, lukio , kulttuuri, liikunta, nuoriso, kirjasto , työpaikat, eurajoki 

Kuvaus : 

Eurajoki on vauras ja hyvinvoiva kunta. Asukaslukumme on kehittynyt positiivisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Vahvuuksiamme ovat hyvä työtilanne, alhainen veroäyri, toimivat palvelut ja turvallinen asuinympäristö. Eurajoesta on muodostunut maamme energiatuotannon keskus. Olkiluodon voimala tuottaa jo nyt noin viidenneksen koko Suomessa käytettävästä sähköstä. Olkiluoto tuo arkeemme kansainvälistä eloa: asukasmäärään suhteutettuna Eurajoki on maamme kansainvälisin kunta.
Vakavaraisena kuntana meillä on ollut mahdollisuus kehittää palveluitamme kuntalaisen parhaaksi. Viime vuosina olemme investoineet muun muassa päiväkotirakennuksiin, liikuntapaikkoihin sekä terveydenhuoltoon ja vanhustenhoitoon.
Uskomme tulevaisuuteen on vahva. Hyvän taloustilanteemme ansiosta pystymme jatkossakin tekemään arjen sujuvuutta lisääviä investointeja. Pidämme tärkeänä, että kuntalaiset ja yritykset pääsevät vaikuttamaan keskeisiin päätöksiin. Eurajoella on hyvä elää ja yrittää.

https://www.facebook.com/eurajoenkunta/ 
 


YHTEYSTIETOMME:

Eurajoen kunta

Postiosoite:
Kalliotie 5, 27100 Eurajoki

Puhelin:    

Matkapuhelin: 0443124367

Sähköposti: info@eurajoki.fi

Y-tunnus: 0132322-3
 
 


 

Kaverisi sähköpostiosoite : 
Sähköpostiosoitteesi : 
 
Sähköpostiosoitteesi : 
Viestisi : 
 

Arviointeja:

Lataamassa ...

Nimi : 
Arvio:
 
 ..