Alkusivu > Muu palvelutoiminta > Järjestöjen toiminta >
 

Urheiluseura Lohja Fast & Furious ry

Internetsivusto : http://lohjaff.sporttisaitti.com

Keskimääräinen arviointi:
  (arviointeja: 1) 
(voit lisätä uuden arvioinnin klikkaamalla tähteä)

Kommentit: 0
Nähty: 3275
Vierailuja: 130
Jaa:  Google   Digg    Delicious   Reddit   Facebook   MySpace   Twitter
 
Avainsanat:  Urheiluseura Lohja Fast &Furious ry, urheiluseura, urheiluseurat, seura, seurat, seuratoiminta, yhdistys, yhdistystoiminta, voimistelu, voimailu, oheisvalmennus, valmennus, valmentaja, liikunta, urheilu, trampoliini, trampoliinivoimistelu, tramppa, freeru 

Kuvaus : 

Lohja FF on voimistelun, voimailun ja oheisvalmennuksen erikoisseura. Seurassa voi harrastaa voimistelua ja trampoliinia eri muodoissa ja erilaisin tavoittein, trikkauksesta ja kevyemmästä harrastelusta aina huippu-urheilutavoitteisiin asti. Seuramme kurssiella opetellaan turvallisella tavalla trampoliinilla temppuilun perusteet ja kurssit ovat oiva tapaa saada pihatrampoliinilla hyppimisestä myös ohjatun liikunnan riemua ja kehittyä tempuissa. Lisäksi meillä on harrasteryhmiä, joissa voi kehittää koordinaatiota, liikkuvuutta, voimaa, nopeutta ja liikunnallisia perustaitoja ja ominaisuuksia vastapainona minkä tahansa lajin lajiharjoittelulle. Seuramme järjestää räätälöityjä oheisharjoituksia myös eri lajien urheilujoukkueille.

Lohja FF on Suomen Voimisteluliiton jäsenseura. Meillä noudatetaan Urheiluyhteisön Reilun Pelin ihanteita ja tavoitteita, ja opetellaan toisten kannustamista ja huomioimista osana urheilun parissa harrastamista.

Lohja FF haluaa tarjota elämyksiä liikunnan parissa. Sitä varten meillä jokaiselle räätälöidään haasteita oman osaamisen mukaan, ja haetaan onnistumisen kokemuksia ja iloa oppimisesta. 
 
 


YHTEYSTIETOMME:

Urheiluseura Lohja Fast & Furious ry

Postiosoite:
Puistokatu 21, 08150 Lohja

Puhelin:    

Matkapuhelin: 0442429998

Sähköposti: lohjaff@gmail.com

Y-tunnus: 2872688-2
 

Yhteyshenkilö:
Valpuri Taulasalo

Yhteyshenkilön puh: 0442429998

Yhteyshenkilön sähköposti:
lohjaff@gmail.com

 


 

Kaverisi sähköpostiosoite : 
Sähköpostiosoitteesi : 
 
Sähköpostiosoitteesi : 
Viestisi : 
 

Arviointeja:

Lataamassa ...

Nimi : 
Arvio:
 
 ..