Alkusivu > Hallinto- ja tukipalvelutoiminta > Matkatoimistojen ja matkanjärjestäjien toiminta >
 
 

Aarresaaret GreenMent Finland Oy

Internetsivusto : http://www.aarresaaret.fi

Keskimääräinen arviointi:
  (arviointeja: 1) 
(voit lisätä uuden arvioinnin klikkaamalla tähteä)

Kommentit: 0
Nähty: 1129
Vierailuja: 66
Jaa:  Google   Digg    Delicious   Reddit   Facebook   MySpace   Twitter
 
Avainsanat:  matkailu, saaristomatkailu, luontoretket, historiaretket, lepakkoretket, yölaulajaretket, kummitusretket, kasviretket, linturetket, luonto, retki, retket, aarresaaret, Isosaari, Vallisaari, Kuninkaansaari, Vasikkasaari, Vartiosaari, Kuivasaari, Sipoon Kaunissaari, Lonna, virkistyspäivät, liikuntapäivät, ympäristönsuojelu, kulttuuri, sotahistoria, linnoitus, linnoitukset, arkkitehtuuri, kulttuuri, sotahistoria, kalastus, golf, lintujen bongaus, pihapelit, maasto-frisbee, ilmapistooliammunta, illanvietto, koululaisryhmät, perheryhmät, valokuvauskurssi, Helsinki, Sipoo. 
Kuvaus :  AARRESAARET on Helsingin saaristomatkailuun erikoistunut yritys osana GreenMent Finland Oy:tä. Emoyhtiön erityisosaamista on luonnon- ja ympäristönsuojelu.

Kaudella 2018 pääset AARRESAARTEN opastamana nauttimaan Isosaaren, Vallisaaren ja Kuninkaansaaren uskomattoman hienoista luontomaisemista ja värikkäästä monen kansan historiasta. AARRESAARET –opasryhmä järjestää ja toteuttaa elämysretkiä ja -risteilyjä vuonna 2018 Helsingin saaristokohteisiin erityisesti Isosaareen, Vallisaaren, Kuninkaansaareen ja myös Lonnaan, Vasikkasaareen, Vartiosaareen, Kuivasaareen ja Sipoon Kaunissaareen. Retkillä tutustutaan ja ihastutaan ainutlaatuisten saarten luontoon ja historiaan. Jokaisella oppaalla on henkilökohtainen innostus ja ymmärrys Helsingin saaristosta.

Peruskierrosten rinnalla järjestetään asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöityjä teemoja kuten tyky-retkiä, picnik-retkiä, tutustuminen saarten eriskummalliseen luontoon, kulttuuri- ja sotahistoriaan, linnoituksiin sekä arkkitehtuurii

Yritysten ja yhteisöjen kokous-, virkistys- ja liikuntapäivät. Ohjelma voidaan rakentaa mm. luonto- ja historiaretkien, golfin, kalastuksen, lintujen bongauksen, pihapelien, maasto-frisbeen, ilmapistooliammuntojen, maittavien aterioiden, saunomisen, illanviettojen ja myös yöretkien sekä yöpymisen kokonaisuudeksi Isosaaressa.

Ryhmä järjestää myös maastoretkiä Vallisaaren suljetuille alueille ja ikivanhoihin maanalaisiin tiloihin, valokuvauskursseja, öisiä yölaulaja-, lepakko- ja kummitusretkiä sekä kasvi- ja linturetkiä. Retket voidaan kohdentaa myös koululais- ja perheryhmille. Opastuskielinä on suomi, ruotsi ja englanti sekä erikseen sovittaessa italia, venäjä ja saksa. 
 
 


YHTEYSTIETOMME:

Aarresaaret GreenMent Finland Oy

Postiosoite:
Reiherintie 8 A 2, 00840 Helsinki

Puhelin:    

Matkapuhelin: 0456567542

Sähköposti: jarmo.nieminen@aarresaaret.fi

Y-tunnus: 2602148-3
 

Yhteyshenkilö:
Jarmo Juhani Nieminen

Yhteyshenkilön puh: 0456567542

Yhteyshenkilön sähköposti:
toimisto@aarresaaret.fi

 


 

Kaverisi sähköpostiosoite : 
Sähköpostiosoitteesi : 
 
Sähköpostiosoitteesi : 
Viestisi : 
 

Arviointeja:

Lataamassa ...

Nimi : 
Arvio:
 
 ..