Alkusivu > Teollisuus > Lääkeaineiden ja lääkkeiden valmistus >
 

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S, sivuliike Suomessa

Internetsivusto : http://www.pierre-fabre.fi

Keskimääräinen arviointi:
  (arviointeja: 1) 
(voit lisätä uuden arvioinnin klikkaamalla tähteä)

Kommentit: 0
Nähty: 3360
Vierailuja: 243
Jaa:  Google   Digg    Delicious   Reddit   Facebook   MySpace   Twitter
 
Avainsanat:  Pierre Fabre, Espoo, lääkeyritys, lääkkeet, lääkkeitä, dermokosmetiikka, kosmetiikka, terveydenhuolto, reseptilääkkeet, onkologia, dermatologia, keskushermosto, itsehoitotuotteet, terveys, kauneus, kosmetiikka, dermo, dermokosmetiikka, itsehoito, itsehoitotuotteet, espoo 

Kuvaus : 

Pierre Fabre on Ranskan toiseksi suurin yksityinen lääkeyritys ja maailman toiseksi suurin dermokosmetiikan laboratorio. Yritys työllistää 13 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja on edustettuna 130 maassa.

Pierre Fabre kattaa kaikki terveydenhuollon osa-alueet, reseptilääkkeistä dermokosmetiikkaan ja itsehoitotuotteisiin. Vuonna 2016 Pierre Fabre investoi lähes 180 miljoonaa euroa tutkimukseen ja kehitystyöhön, onkologiaan, dermatologiaan, keskushermostoon, itsehoitotuotteisiin ja dermokosmetiikkaan.

Ihonhoitokosmetiikan konseptin keksijöinä tarjoamme mitä innovatiivisimpia ja fokusoituneimpia ratkaisuja liittyen ihon, hiusten ja päänahan hygieniaan, hoitoon ja kauneuteen.

Partnereillemme, lääkäreille ja farmaseuteille, tarjoamme ratkaisuja, jotka on mukautettu potilaiden hoidon tarpeisiin. Meillä on laaja valikoima itsehoitotuotteita sekä päivittäisen terveydenhoidon tuotteita.

Pierre Fabre ottaa kehittääkseen ja tuottaakseen kasvipohjaisia ja synteettisiä aktiivisia ainesosia farmaseuttisilla, kosmeettisilla ja terveysvaikutteisten elintarvikkeiden aloilla. Tähän tarkoitukseen yhtymä käyttää teknologista ja teollista osaamistaan kuten ainesten erottelua, hemisynteesiä, kemiallista synteesiä, kasvisolujen viljelyä sekä ylikriittisten nesteiden tuottamista. Kun puhumme aktiiviaineista, Pierre Fabren osaaminen on hyvin tunnettu solumyrkkyjen ainesten kehittämisessä ja tuotannossa, mutta myös luonnollisten aktiiviaineiden erottelussa ja puhdistamisessa kasvipohjaisista raakamateriaaleista käyttämällä apuna hemisynteesiä. Meidän työmme teollisessa innovaatiossa on suunnattu pitkän aikavälin toimintoihin, jotka pitävät asiakkaamme sekä muut sidosryhmät tyytyväisinä, ovat farmaseuttisten säännösten mukaiset ja ottavat huomioon kestävän kehityksen kasvavat haasteet.  
 


YHTEYSTIETOMME:

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S, sivuliike Suomessa

Postiosoite:
Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo

Puhelin:    

Matkapuhelin: 0504294909

Sähköposti: info.fi@pierre-fabre.com

Y-tunnus: 2853079-1
 

Yhteyshenkilö:
Annika Hietanen

Yhteyshenkilön puh: 0504294909

Yhteyshenkilön sähköposti:
info.fi@pierre-fabre.com

 


 

Kaverisi sähköpostiosoite : 
Sähköpostiosoitteesi : 
 
Sähköpostiosoitteesi : 
Viestisi : 
 

Arviointeja:

Lataamassa ...

Nimi : 
Arvio:
 
 ..