Alkusivu > Rahoitus- ja vakuutustoiminta > Vakuutus-, jälleenvakuutus- ja eläkevakuutus >
 
 

Sp-Henkivakuutus Oy

Internetsivusto : http://www.saastopankki.fi

Keskimääräinen arviointi:
  (arviointeja: 1) 
(voit lisätä uuden arvioinnin klikkaamalla tähteä)

Kommentit: 0
Nähty: 1687
Vierailuja: 26
Jaa:  Facebook   Twitter
 
Avainsanat:  henkivakuutustoiminta, henkivakuutus, vakuutus, henkilövakuuttaminen, säästövakuutus, varainhoitovakuutus, kapitalisaatiosopimus, kapitalisaatio, henkilövakuutus , yritys, henkilövakuutukset, eläkevakuutus, elämänvara, säästäminen, sairaus, sijoitus, varallisuus 
Kuvaus :  Huomisesta ei koskaan tiedä. Vakuutus auttaa varautumaan elämän pieniin ja suuriin yllätyksiin ja tuo turvaa sinulle ja läheisillesi. Sp-henkivakuutus Oy toimii Säästöpankin asiamiehenä. Kaipaatko turvallista sijoittamista yli 100 000 euron sijoituksellesi? Varainhoitovakuutus on edullinen ja helppo tapa hoitaa huomattavaa varallisuutta. Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava säästötapa. Alkuun pääset helposti ja voit nostaa kertyneitä varoja, kun niitä tarvitset.

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu. Sp-Henkivakuutus Oy ja Chubb*, jonka asiamiehenä Säästöpankki toimii. Eläkevakuutus on pitkäaikaiseen säästämiseen tarkoitettu sopimus, jolla täydennät joustavasti lakisääteisen eläkkeesi määrää. Ainutlaatuinen Säästöpankki Elämänvara on hyvä vaihtoehto pitkäaikaissäästämiselle. Säästämisen lisäksi voit varautua vakuutuksen avulla vakavan sairauden varalle. 
 
 


YHTEYSTIETOMME:

Sp-Henkivakuutus Oy

Postiosoite:
Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki

Puhelin:    

Matkapuhelin: 0505999087

Sähköposti:

Y-tunnus: 2082534-1
 
 


 

Kaverisi sähköpostiosoite : 
Sähköpostiosoitteesi : 
 
Sähköpostiosoitteesi : 
Viestisi : 
 

Arviointeja:

Lataamassa ...

Nimi : 
Arvio:
 
 ..