Alkusivu > Muu palvelutoiminta > Järjestöjen toiminta > |
ELO-säätiö | ||||||||||
| ||||||||||
Avainsanat: | ELO-säätiö, Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö, syodään yhdessä, kansallisruoka, kouluruokailu, villiruoka, ravintola-ala, vuoden kokki, vuoden tarjoilia, Bocuse d’Or, ruokakulttuuri, juomakulttuuri, Finnish food, helsinki | |||||||||
Kuvaus : |
ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö tuo yhteen alan tekijät, tukijat ja tulevaisuuden toivot. Vuonna 2009 perustettu säätiö tekee töitä yhdessä laajan verkostonsa kanssa, jotta Suomi nousee kansainvälisesti kiinnostavaksi ruoka-, juoma- ja ravintola-alan edelläkävijäksi. Järjestämme vuosittain Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija suomenmestaruuskilpailut. Vastaamme myös Suomen osallistumisesta maailman arvostetuimpaan Bocuse d’Or-kokkikilpailuun. ELO-säätiön luotsaamana Suomi hakee Bocuse d’Or Euroopan osakilpailun järjestäjäksi 2022. Kouluruoka on kansainvälisesti kiinnostava suomalainen innovaatio, ja sitä edistääkseen ELO-säätiö luotsaa valtakunnallista kouluruokailun asiantuntijaverkostoa. Alan rohkeita edelläkävijöitä palkitsemme ELO-gaalassa vuosittain Lentävä Lautanen-ruokakulttuuripalkinnolla. https://www.facebook.com/syodaanyhdessa/ https://www.facebook.com/vuodenkokki/?nr https://www.facebook.com/vuodentarjoilija https://www.webstagram.info/vuodentarjoilija |
|||||||||
|
Tulosta |
|
Lataamassa ...
|
..