Alkusivu > Ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta > Arkkitehti- ja insinööripalvelut; tekninen testaus >
 

Sajucon Oy

Internetsivusto : http://www.sajucon.fi

Keskimääräinen arviointi:
  (arviointeja: 1) 
(voit lisätä uuden arvioinnin klikkaamalla tähteä)

Kommentit: 0
Nähty: 1601
Vierailuja: 20
Jaa:  Google   Digg    Delicious   Reddit   Facebook   MySpace   Twitter
 
Avainsanat:  Sajucon Oy, Vantaa, rakennusinsinööritoimisto, rakennusinsinööritoimisto Vantaa, rakennesuunnittelu, elementtisuunnittelu, rakennus, rakentaminen, rakennuspalvelu, rakennuspalvelut, pientalot, kerrostalot, rivitalot, paritalot, kerrostalojen rakennustyöt, rivitalojen rakennustyöt, omakotitalon rakentaminen, talonrakennus, kerrostalorakentaminen, paritalorakentaminen, rivitalorakentaminen, urakointi 

Kuvaus : 

Sajucon Oy- pääkaupunkiseudulla toimiva perheyritys.

Rakennamme toimivia ja taloudellisia koteja, joissa asumisen viihtyvyyteen ja arjen sujumiseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Laadukkaat pintamateriaalit, suuret ikkunat ja toimivat pohjaratkaisut ovat tässä avainasemassa.

Sajuconin asuntotuotanto painottuu kohtuuhintaisiin pari-, rivi- ja kerrostaloasuntoihin. Kiinnitämme asuntojen sijainnissa erityistä huomiota arjen sujuvuuteen.

Rakentamamme asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä eri puolilla pääkaupunkiseutua. Teemme rakentamista perustajaurakointina, mikä tarkoittaa, että hankimme tontin sekä suunnittelemme, rakennamme ja markkinoimme rakennuskohteen itse.

Olemme erikoistuneet arkkitehtuurisesti houkutteleviin, järkevän kokoisiin ja avariin asuntoihin. Asiakkaamme valitsee asuntoonsa mieleisensä sisustuksen ja me rakennamme asunnon valmiiksi laadukkaiden suunnitelmien mukaan.

Toimintaamme ohjaavat suunnittelun järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut, rakennuksen elinkaariajattelu sekä asumisen tarpeet. Suunnittelemme ja rakennamme asuntoja, jotka kestävät aikaa ja joissa on matalat elinkaarikustannukset.  
 
 


YHTEYSTIETOMME:

Sajucon Oy

Postiosoite:
Uutistie 3 C, 01770 Vantaa

Puhelin:    

Matkapuhelin: 0408315970

Sähköposti: jussi.lahtinen@sajuconoy.fi

Y-tunnus: 0928305-1
 
 


 

Kaverisi sähköpostiosoite : 
Sähköpostiosoitteesi : 
 
Sähköpostiosoitteesi : 
Viestisi : 
 

Arviointeja:

Lataamassa ...

Nimi : 
Arvio:
 
 ..