Alkusivu > Muu palvelutoiminta > Järjestöjen toiminta >
 

Nuorten Palvelu r.y.

Internetsivusto : http://www.nuortenpalvelu.fi

Keskimääräinen arviointi:
  (arviointeja: 1) 
(voit lisätä uuden arvioinnin klikkaamalla tähteä)

Kommentit: 0
Nähty: 3760
Vierailuja: 76
Jaa:  Google   Digg    Delicious   Reddit   Facebook   MySpace   Twitter
 
Avainsanat:  Nuorten Palvelu ry, Kuopio, nuorten palvelu, nuorisokasvatusjärjestö, nuoret, nuoriso, youth work organization, nuorisojärjestö, etsivä nuorisotyö, etsivä nettityö, syrjäytyminen, tukipalvelu, kuopio 

Kuvaus : 

Nuorten Palvelu ry on vuonna 1969 perustettu valtakunnallinen sosiaalipedagogisen nuorisotyön kehittämiseen erikoistunut järjestö.

Olemme puoluepoliittisesti sitoutumattomia ja rahallista voittoa tavoittelemattomia. Kotipaikkamme on Kuopio.

Nuorten Palvelu ry:n tarkoitus — miksi olemme olemassa? Tarkoituksenamme on toteuttaa vallankumouksia nuorten oikeuksien ja hyvinvoinnin edistämisessä vahvojen kumppanuuksien voimaa ja nuorten toimijuutta vaalien.

Arvomme

 • Rakkaudellisuus on meille erityisesti jokaisen ihmisarvon ja ihmisoikeuksien kunnioittamista ehdoitta sekä inhimillisen lämmön vaalimista. Rakkaudellisuudessa meille tärkeinä asioina korostuvat yhdenvertaisuus, tasa-arvo, antirasistisuus, välittäminen, yhteisöllisyys, vastuullisuus sekä jatkuva pyrkimys eettisesti korkeatasoiseen toimintaan.
 • Rohkeus. Nuorten oikeuksiin ja hyvinvointiin liittyviä ongelmia ei ratkaista ilman rohkeaa toimintaa yhdessä muiden kanssa. Rohkeus on meille erityisesti sinnikästä uteliaisuutta löytää vaikuttavimmat keinot valitsemiemme ongelmien ratkaisemiseksi. Rohkeudessa meille tärkeää on puolustaa nuorten oikeuksia ja hyvinvointia silloinkin, kun kohtaamme kriittisiä ja kritisoivia reaktioita.
 • Toimijuus. Uskomme siihen, että nuorten toimijuuden vaaliminen on yksi vaikuttavimmista tekijöistä rakentaa kestäviä ratkaisuja vakavimpiin nuorten oikeuksia ja hyvinvointia vaarantaviin ajan ilmiöihin. Se ohjaa voimallisesti sosiaalipedagogisen nuorisotyömme toteuttamista ja kehittämistä. Työyhteisössämme toimijuuden merkitys korostuu erityisesti vahvassa luottamuksessa työntekijöihin, vapaaehtoisiin ja opiskelijoihin sekä vallan ja vastuun ennakkoluulottomassa jakamisessa.
 •  
   
   


  YHTEYSTIETOMME:

  Nuorten Palvelu r.y.

  Postiosoite:
  Tulliportinkatu 34, 70100 Kuopio

  Puhelin:    

  Matkapuhelin: 0400182047

  Sähköposti: nuortenpalvelu@nuortenpalvelu.fi

  Y-tunnus: 0292537-3
   

  Yhteyshenkilö:
  Tatu Tossavainen

  Yhteyshenkilön puh: 0400182047

  Yhteyshenkilön sähköposti:
  nuortenpalvelu@nuortenpalvelu.fi

   


   

  Kaverisi sähköpostiosoite : 
  Sähköpostiosoitteesi : 
   
  Sähköpostiosoitteesi : 
  Viestisi : 
   

  Arviointeja:

  Lataamassa ...

  Nimi : 
  Arvio:
   
     ..