Alkusivu > Muu palvelutoiminta > Järjestöjen toiminta >
 

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-suomen piiri Ry

Internetsivusto : http://www.jarvi-suomenpiiri.mll.fi

Keskimääräinen arviointi:
  (arviointeja: 1) 
(voit lisätä uuden arvioinnin klikkaamalla tähteä)

Kommentit: 0
Nähty: 2839
Vierailuja: 118
Jaa:  Google   Digg    Delicious   Reddit   Facebook   MySpace   Twitter
 
Avainsanat:  Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-suomen piiri Ry, Jyväskylä, Mikkeli, Kuopio, Joensuu, MLL, MLL Jyväskylä, MLL Mikkeli, MLL Kuopio, MLL Joensuu, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, lasten hyvinvointi, perhekahvila, perhekahvilat, perhekahviloita, kerho, kerhot, kerhoja, tapahtuma, tapahtumat, tapahtumia, lapsille, perheille, lapsiperheiden hyvinvointi, yhdistysten tuki, tukea yhdistykselle, vapaaehtoistoiminta, perhekeskustoiminta, perhekummit, kaveritoiminta, Lastensuojelun avohuollon tukihenkilötoiminta, vanhempainnetti, Verkk@ritoiminta, tukioppilas, tukihenkilö, joensuu 

Kuvaus : 

Piirin neljä vapaaehtoiskeskusta sijaitsevat Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Mikkelissä.
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri ry toimii MLL:n piirijärjestönä Etelä-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakuntien alueella. Piirin alueella toimii yli sata paikallisyhdistystä.

Piirin tarkoituksena on edistää toimialueellaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja tervettä kehitystä. Toiminnan lähtökohtana on perheiden tarpeet; lapsiperheiden arki, sen haasteet ja ilon aiheet. Päämääränä on edistää maakuntien lasten hyvinvointia ja turvallisia elinoloja. Piiri toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien edistäjänä sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana.

Tuki yhdistyksille
MLL:n paikallisyhdistykset toimivat vapaaehtoisvoimin. Piirin tärkeimpänä tehtävänä on mahdollistaa paikallisyhdistysten toiminta tukemalla yhdistyksiä toiminnan toteuttamisessa, sekä kouluttamalla yhdistyksiä esimerkiksi työnantajana toimimisessa, tukemalla vapaaehtoisten jaksamista ja antamalla yhdistyksille ohjausta ja neuvontaa.  
 
 


YHTEYSTIETOMME:

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-suomen piiri Ry

Postiosoite:
Kirkkokatu 16 C 35, 80100 Joensuu

Puhelin:    

Matkapuhelin: 0504626562

Sähköposti: jarvi-suomen.piiri@mll.fi

Y-tunnus: 2441567-3
 

Yhteyshenkilö:
Arja Kempas

Yhteyshenkilön puh: 0504626562

Yhteyshenkilön sähköposti:
arja.kempas@mll.fi

 


 

Kaverisi sähköpostiosoite : 
Sähköpostiosoitteesi : 
 
Sähköpostiosoitteesi : 
Viestisi : 
 

Arviointeja:

Lataamassa ...

Nimi : 
Arvio:
 
 ..