Alkusivu > Teollisuus > Koneiden ja laitteiden korjaus, huolto ja asennus >
 

Oy Vikom Marina Ab

Internetsivusto : http://www.vikom.fi

Keskimääräinen arviointi:
  (arviointeja: 1) 
(voit lisätä uuden arvioinnin klikkaamalla tähteä)

Kommentit: 0
Nähty: 2135
Vierailuja: 149
Jaa:  Google   Digg    Delicious   Reddit   Facebook   MySpace   Twitter
 
Avainsanat:  Oy Vikom Marina Ab, venetelakka, marina nauvo, Talvisäilytys ja telakointipalvelut, huoltopalvelut, korjauspalvelut, hinauspalvelut, merikuljetuspalvelut, veneen säilytys, venetelakka nauvo, nauvo  

Kuvaus : 

Vikom Marina, Venetelakka.

Talvisäilytys ja telakointipalvelut.

Huolehtiva talvisäilytyspalvelu keskittyy uudenaikaisiin ja lämpimiin hallitiloihin, joita telakalla on yhteensä 3500 m2. Päällystetyt hallien maapohjat estävät pölyn muodostumisen tehokkaasti ja niiden peruslämpö estää kosteuden syntymisen. Lämpimät hallitilat mahdollistavat myös talviaikaiset huolto- ja asennustyöt kustannustehokkaasti.

Perinteistä katettua kylmää hallitilaa telakalla on 2500 m2 käsittäen myös lähes sata hyllytettyä ja suojattua venehotellipaikkaa alle 7 metrin veneille.

Telakan piha-alueella on myös ulkopaikkoja itse veneidensä talvehtimisesta huolehtiville.

Vikom Marina Oy Ab:n kokonaiskapasiteetti on mitoitettu noin 400:lle veneelle ja telakan oma monipuolinen nostokalusto riittää aina aluksille painoltaan 25 tonniin asti.

Huolto- ja korjauspalvelut.

Vikom Marina Oy Ab on vakuutusyhtiöiden hyväksymä yhteistyökumppani eri tyyppisissä haveri - ja konerikkotilanteissa. Telakalla on valtuutetut huolto- ja takuutyösopimukset Yamaha-, Suzuki- ja Honda perämoottoreille sekä Yanmar ja Volvo (via Damec ) merimoottoreille.

Vikom Marina Oy Ab:llä on monipuolinen, vuosien kokemus ja ammattitaito niin puu- kuin lasikuitutöistä, aina veneen valmistuksesta vaativiin korjaus- ja sisustustöihin. Kone- ja laiteasennukset kuuluvat niin ikään telakan palvelukokonaisuuteen. Hinaus- ja merikuljetuspalvelut Haveri – tai konerikkotilanteissa Vikom Marina Oy Ab:n oma tai sen yhteistyökumppanien hinauskalusto pystyy nopeasti auttamaan ja aloittamaan tarvittavat toimenpiteet jo paikan päällä. Koko purjehduskauden kestävä läsnäolomme Saaristomeren alueella on pelastanut monen perheen lomapurjehduksen ja minimoinut ongelmien kokonaiskustannukset vahinkojen aiheuttamasta mielipahasta puhumattakaan.

Telakan asianmukainen venekalusto Minor 37 ( 630 hp ) ja Commodor Combi ( 260 hp ) soveltuvat myös nopeisiin henkilö- ja tavarakuljetuksiin. Yrityksen veneet ovat valmiina ensimmäisenä keväällä ja ne nostetaan ylös viimeiseksi, vasta jäiden niin vaatiessa. Molemmat veneet ovat myös edustavia, soveltuen hyvin yritysten ja vierasryhmien kuljetuksiin. 
 


YHTEYSTIETOMME:

Oy Vikom Marina Ab

Postiosoite:
Ernholmintie 115, 21660 Nauvo

Puhelin: 0400535633   

Matkapuhelin: 0400518103

Sähköposti: oliver.s@vikom.fi

Y-tunnus: 0601727-6
 
 


 

Kaverisi sähköpostiosoite : 
Sähköpostiosoitteesi : 
 
Sähköpostiosoitteesi : 
Viestisi : 
 

Arviointeja:

Lataamassa ...

Nimi : 
Arvio:
 
 ..